Csomagok

Italismeret

Elméleti képzés amely lefedi az adott hely teljes italkínálatát. Az anyagot PDF formátumban is elkészítjük, hogy a továbbiakban az újonnan érkező csapattagoknak is lehetősége legyen a tudásanyag elsajátítására.

Italkészítés

Alapvető italkészítési technikák elsajátítása. A képzés során tanult technikákról videóanyag készül, amit a tréning végén átadunk a megrendelőnek.
American Bartending: A képzés során gyors, pontos és látványos italkészítési technikákat sajátítanak el a résztvevők.
Mérce használat: Manapság a mérce használata is lehet (SŐT) látványos és szórakoztató. A tréning során olyan mércefelvételeket és töltéseket tanulnak meg a résztvevők, ami garantáltan elkápráztatja a vendéget.
Craft Bartending: A koktél készítés során használt eszközök mindegyikével megtanulnak a résztvevők látványos mozdulatot. Mérce, shaker, szűrő, bárkanál, muddler, pohár, jég, szívószál, szalvéta.
Working Flair: A képzés során látványos, rövid italkészítési sort tanulnak meg a résztvevők, amit a későbbiekben bátran beleépíthetnek a munkafolyamatukba. Garantált vendégelégedettség!

Koktél készítés

Alap Standard koktélok elkészítése: A képzés folyamán 25 olyan standard koktélt fogunk elkészíteni, ami nem biztos, hogy a koktéllapon rajta van, azonban bárki kérheti. Könnyű ezeket az italokat kategorizálni akár napszak szerint.)
Újgenerációs koktélok készítése: A képzés során modern konyhatechnológiákat használunk egyedi koktélok elkészítésére. Fontosnak tartjuk, hogy a hely jellegéhez igazodva olyan egyedi italokat alkossunk, amit máshol nem kóstolhatnak a vendégek.
Látványos dekoráció készítése: A képzésen látványos dekoráció készítéseket tanulnak meg a résztvevők.

Barista gyakorlati ismeretek

A képzés során a résztvevők megtanulják az alapvető kávéfajták elkészítését.
Espresso
Ristretto
Americano
Doppio
Espresso Macchiato
Latte Macchiato
Caffé Latte
Cappuccino