A Passion & Spirit 2017 januárjában alakult. 

Üdvözöljük a Passion & Spirit Koktél Cateringben, ahol a koktélkészítés mestersége találkozik a felejthetetlen élményekkel. A Passion & Spirit Koktél Catering csapata tapasztalt szakemberekből áll, akik egytől egyig mind jártasak a mixológia világában, valamint szenvedéllyel és magas szintű tudással rendelkeznek.


 Kedvenc mondásunk:

“Ne csak szeresd, ismerd is az italod”

Ebből kiindulva szeretnénk az italok iránt rajongók tudását is gyarapítani. Tematikus esteken a résztvevők számára lehetőség nyílik, hogy megismerkedjenek egy adott téma italaival, történetével, érdekes titkaival, rejtelmeivel és megkóstolják a különleges italvariációkat. 

A Koktél készítés számunkra nem csak puszta munka.

 Miért érdemes minket választani?

✓ Nekünk ez nem csak munka, hanem életforma!

 Mi mindig láványosan készítjük el a kedvenc italát.

 Nálunk a mosoly mindig őszinte!

 Ne érje be az üres szavakkal, próbáljon ki minket! Munkánkra garanciát vállalunk.

Célunk:

✓ Elérhetővé tenni a minőségi koktél szolgáltatást mindenki számára, legyen szó esküvőről, családi rendezvényről, vagy akár céges összejövetelről.

✓ Mindenki élvezettel koktélozzon, mert koktélozni remek, még ha eddig nem is így gondolta.

 Megismertetni a pompás koktélok világát, akivel csak lehet.

 Ne csak egyszer találkozzunk!

Kövess minket Facebookon:

https://www.facebook.com/PassionandSpirit

Kövess minket Instagramon:

https://www.instagram.com/passionandspirit85/

 

Az esküvőnk egy nagyon fontos, üde színfoltja volt Roliék koktélpultja. Olyan egzotikumot adtak hozzá a nagy egészhez, hogy nélkülük egészen biztosan nem lett volna ugyanolyan a nagy napunk. A magam részéről mindenképp ajánlom!

Donauer Tamás

Mindig biztosak lehettünk benne hogy, Roland Bárja emeli az est színvonalát. Még olyan embereknek is nagyon tetszett, akik még előtte sosem ittak koktélokat. Kedvessége, akrobatikus technikája és jó humora volt az est egyik fénypontja!

Berta Antal

Nagyon elégedették voltunk a Passion & Spirit szolgáltatásával, egyrészt mert gyors és minőségi kiszolgálást nyújtottak az egész lagzi alatt, másrészt össze tudtunk állítani olyan minőségi italkínálatot, ami megfelelt az elvárásainknak. Roliék tökéletesen tudtak alkalmazkodni a speciális igényeinkhez.

Szaniszló Márk

2 éve a lakodalmunkon Roliék gondoskodtak a koktélokról (a kemény mag kancsószámra hordta aa Kamikaze-t) mindenki el volt kápráztatva, még hetekkel később is beszéltek róla. Gyerekek is évezték az alkoholmentes italokat. Egykori tanárunk elkápráztatott mindenkit az egyedi Flair showval. Köszönjük Rolinak és csapatának, Szuper volt.

Vincze Balázs